Inloopspreekuur advocaat in Breda

Ervaren en bevlogen advocaat arbeidsrecht, gespecialiseerd in de financiele gevolgen van
ontslag, ziekte en arbeidsongeschiktheid

Van der Hoeven Advocatuur heeft een gratis inloopspreekuur advocaat in Breda op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur als u juridisch advies wenst.

Van der Hoeven Advocatuur wil met het inloopspreekuur in Breda particulieren en bedrijven een laagdrempelige mogelijkheid bieden om een juridische kwestie aan ons voor te leggen.

Van der Hoeven Advocatuur vraagt u wel u vooraf per e-mail of telefoon aan te melden voor ons inloopspreekuur advocaat in Breda.

Inloopspreekuur Breda met een gespecialiseerde advocaat

Van der Hoeven Advocatuur is gespecialiseerd in arbeidsrecht, zoals ontslagrecht, ambtenarenrecht, onderwijsrecht, sociale zekerheid en onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Van der Hoeven Advocatuur is lid van de specialisatie Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

Ik vertegenwoordig en adviseer zowel het reguliere bedrijfsleven, (semi)overheids- en onderwijsinstellingen als particulieren en werknemers.

De aanpak is proactief, daadkrachtig en gericht op het maximale resultaat voor u. Van der Hoeven Advocatuur staat bekend om haar vasthoudendheid, liefde voor het vak, persoonlijk contact en gedrevenheid. Door mijn brede ervaring buiten de advocatuur in management- en directiefuncties, kan ik oplossingen bieden vanuit een breder en strategisch perspectief.

Angela van der Hoeven - Van der Hoeven Advocatuur

Werkwijze gratis inloopspreekuur in Breda

Wekelijks is er een inloopspreekuur van onze advocaat in Breda op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur. Indien u niet in staat bent naar het inloopspreekuur in Breda te komen, kunt u altijd een afspraak buiten het spreekuur om maken.

Zowel werkgever als werknemer zijn welkom op het inloopspreekuur advocaat in Breda.

Ik sta u tijdens het inloopspreekuur in Breda graag te woord bij vragen op het gebied van arbeidsrecht in brede zin, zoals ontslagrecht, ambtenarenrecht, onderwijsrecht, sociale zekerheid en vraagstukken op het gebied en arbeid en onderneming.

U krijgt tijdens het inloopspreekuur eerlijk advies over de kansen en risico’s van uw juridisch vraagstuk. De bedoeling is om binnen een kwartier een inschatting te maken of ik iets voor u kan betekenen. Als ik niet direct een antwoord kan geven, kan een verwijzing plaats vinden of kan een vervolgafspraak worden gemaakt. Als ik denk dat ik u van dienst kan zijn, zal ik meteen een vervolgafspraak inplannen. Ook geef ik tijdens het inloopspreekuur een inschatting van de kosten voor verdere juridische bijstand.

Aanmelding inloopspreekuur advocaat in Breda

Wilt u gebruik maken van het gratis inloopspreekuur in Breda? Schrijft u dan snel in of neem contact met mij op. Van der Hoeven Advocatuur is u graag van dienst.

Van der Hoeven Advocatuur Logo

De specialisaties van Van der Hoeven Advocatuur, advocaat in Breda

Van der Hoeven Advocatuur in Breda is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Ontslagrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Onderwijsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Wekelijks heb ik een vrijblijvende kennismaking voor werkgevers en particulieren
op woensdag en vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur.

Indien u op deze tijdstippen niet in staat bent te komen, kunt u altijd een andere afspraak maken.