Inloopspreekuur advocaat in Breda

Van der Hoeven Advocatuur heeft een gratis inloopspreekuur advocaat in Breda op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur als u juridisch advies wenst.

We willen met het inloopspreekuur in Breda particulieren en bedrijven een laagdrempelige mogelijkheid bieden om een juridische kwestie aan ons voor te leggen.

Wij vragen u wel u vooraf per e-mail of telefoon aan te melden voor ons inloopspreekuur advocaat in Breda.

Inloopspreekuur Breda met een gespecialiseerde advocaat

Van der Hoeven Advocatuur is gespecialiseerd in arbeidsrecht, zoals ontslagrecht, ambtenarenrecht, onderwijsrecht, sociale zekerheid en onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. We zijn lid van de specialisatie Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

We vertegenwoordigen en adviseren zowel het reguliere bedrijfsleven, (semi)overheids- en onderwijsinstellingen als particulieren en werknemers.

Onze aanpak is proactief, daadkrachtig en gericht op het maximale resultaat voor u. We staan bekend om onze vasthoudendheid, liefde voor het vak, persoonlijk contact en gedrevenheid. Door onze brede ervaring buiten de advocatuur in management- en directiefuncties, kunnen we oplossingen bieden vanuit een breder en strategisch perspectief.

Werkwijze gratis inloopspreekuur in Breda

Wekelijks is er een inloopspreekuur van onze advocaat in Breda op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur. Indien u niet in staat bent naar het inloopspreekuur in Breda te komen, kunt u met de advocaat altijd een afspraak buiten het spreekuur om.

Zowel werkgever als werknemer zijn welkom op ons  inloopspreekuur advocaat in Breda.

Wij staan u tijdens het inloopspreekuur in Breda graag te woord bij vragen op het gebied van arbeidsrecht in brede zin, zoals ontslagrecht, ambtenarenrecht, onderwijsrecht, sociale zekerheid en vraagstukken op het gebied en arbeid en onderneming.

U krijgt tijdens het inloopspreekuur eerlijk advies over de kansen en risico’s van uw juridisch vraagstuk. De bedoeling is om binnen een kwartier een inschatting te maken of we iets voor u kunnen betekenen. Als we niet direct een antwoord kunnen geven, kan een verwijzing plaats vinden of kan een vervolgafspraak worden gemaakt. Als we denken dat we u van dienst kunnen zijn, zullen we meteen een vervolgafspraak inplannen. Onze advocaat geeft tijdens het inloopspreekuur ook een inschatting van de kosten voor verdere juridische bijstand.

Aanmelding inloopspreekuur advocaat in Breda

Wilt u gebruik maken van het gratis inloopspreekuur in Breda? Schrijft u dan snel in of neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Wekelijks hebben we een gratis inloopspreekuur voor werkgevers en particulieren
op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden spreekuur