Jurist Breda

Bent u op zoek naar een jurist in Breda? Dan bent u bij Van der Hoeven Advocatuur aan het juiste adres. Van der Hoeven Advocatuur in Breda is een ambitieus kantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Door de focus op arbeidsrecht in brede zin, onderscheidt Van der Hoeven Advocatuur in Breda zich en biedt zij hoogwaardige kwaliteit tegen gunstige tarieven.

De jurist en advocaat van Van der Hoeven Advocatuur vertegenwoordigt en adviseert zowel het regulier bedrijfsleven, (semi) overheids- en onderwijsinstellingen als particulieren en werknemers.

De meerwaarde van een  jurist van Van der Hoeven Advocatuur in Breda is een brede ervaring buiten de advocatuur, waardoor oplossingen kunnen worden verkend vanuit een breder perspectief. U kunt rekenen op een pro-actieve en daadkrachtige aanpak van uw jurist, gericht op het behalen van maximaal resultaat voor u. Van der Hoeven Advocatuur staat bekend om vasthoudendheid, liefde voor het vak, persoonlijke benadering en duurzame relaties met klanten.

Van der Hoeven Advocatuur in Breda is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Ontslagrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Onderwijsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Bent u op zoek naar een jurist of advocaat in Breda? Bent u benieuwd wat de jurist van Van der Hoeven Advocatuur in Breda voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Wekelijks hebben we een gratis inloopspreekuur voor werkgevers en particulieren
op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden spreekuur