Jurist Breda

Ervaren en bevlogen advocaat arbeidsrecht, gespecialiseerd in de financiele gevolgen van
ontslag, ziekte en arbeidsongeschiktheid

Heeft u een geschil of vermoedt u dat u een geschil op het gebied van arbeidsrecht gaat krijgen? Zoekt u een stevige en deskundige gesprekspartner gespecialiseerd in arbeidsrecht? In Etten-Leur kunt u dan bij Van der Hoeven Advocatuur terecht. Of u nu werkgever of werknemer bent, ik kan u altijd bijstaan bij alle vraagstukken op gebied van arbeidsrecht.

Bent u op zoek naar een jurist in Breda? Dan bent u bij Van der Hoeven Advocatuur aan het juiste adres voor uw juridische vraagstukken. Van der Hoeven Advocatuur in Breda is een ambitieus kantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Door de focus op arbeidsrecht in brede zin, onderscheidt Van der Hoeven Advocatuur in Breda zich en biedt zij hoogwaardige kwaliteit tegen gunstige tarieven. Als jurist en advocaat van Van der Hoeven Advocatuur vertegenwoordig en adviseer ik zowel het regulier bedrijfsleven, (semi) overheids- en onderwijsinstellingen als particulieren en werknemers. Zet mij als jurist in Breda direct in voor uw juridische vraagstukken of lees verder voor meer informatie over de rechtsgebieden waarin ik u kan adviseren en ondersteuning kan bieden.

Dit kan ik als jurist in Breda voor u betekenen

Als jurist in Breda heb ik zeker meerwaarde te bieden, want ik beschik over een brede ervaring buiten de advocatuur, waardoor oplossingen kunnen worden verkend vanuit een breder perspectief. U kunt rekenen op een proactieve en daadkrachtige aanpak van uw bedrijfsjurist, gericht op het behalen van maximaal resultaat voor u. Van der Hoeven Advocatuur staat bekend om vasthoudendheid, liefde voor het vak, persoonlijke benadering en duurzame relaties met klanten.

Als jurist kan ik u in Breda adviseren omtrent de volgende rechtsgebieden:

Van der Hoeven Advocatuur Logo

Twijfelt u of ik u als jurist kan ondersteunen en heeft u een specifiek vraagstuk? Neem dan zeker contact met mij op, omdat de kans groot is dat ik net als vele anderen ook u van dienst kan zijn met een professioneel juridisch advies.

Zet mij in als jurist in Breda

Zet mij meteen in als jurist in Breda en neem contact op met Van der Hoeven Advocatuur. Ook indien u benieuwd bent wat ik voor u kan betekenen of een andere vraag heeft, kunt u gerust contact met mij opnemen. Ik sta u graag te woord. U kunt mij telefonisch bereiken via 076-52 01 455 of een mail sturen naar [email protected]. Zo kan ik u snel van dienst zijn. Met mij als jurist in Breda bent u altijd zeker van een professioneel en op maat gemaakt advies tegen een aantrekkelijke prijs.

Wekelijks heb ik een vrijblijvende kennismaking voor werkgevers en particulieren
op woensdag en vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur.

Indien u op deze tijdstippen niet in staat bent te komen, kunt u altijd een andere afspraak maken.