Ondernemingsrecht Breda

Ervaren en bevlogen advocaat arbeidsrecht, gespecialiseerd in de financiele gevolgen van
ontslag, ziekte en arbeidsongeschiktheid

Zoekt u een specialist ondernemingsrecht in Breda? Dan bent u op de juiste plek bij Van der Hoeven Advocatuur. Op het terrein van het ondernemingsrecht grijpen vele vraagstukken in op het arbeidsrecht. Voor een goede oplossing is gedegen expertise op het terrein van het ondernemingsrecht én arbeidsrecht essentieel. Van der Hoeven Advocatuur is gespecialiseerd in onderwerpen die op het snijvlak liggen van het ondernemingsrecht en het arbeidsrecht. Ik adviseer zowel ondernemingen, particulieren als bestuurders. Heeft u vragen ten aanzien van kwesties op het terrein van Arbeid en Onderneming? De hulp van een advocaat gespecialiseerd in Arbeids- en Ondernemingsrecht is dan onontbeerlijk. Neem contact op met Van der Hoeven Advocatuur voor advies omtrent ondernemingsrecht in Breda of lees verder voor meer informatie omtrent wat ik binnen dit rechtsgebied voor u kan doen.

Ondernemingsrecht: dit kan ik voor u betekenen

Als u advies omtrent ondernemingsrecht in Breda zoekt, kan ik zeker wat voor u betekenen. Niet alleen de grote juridische kennis van zowel het ondernemingsrecht als het arbeidsrecht, maar ook de ruime ervaring van Van der Hoeven Advocatuur buiten de advocatuur in management en directiefuncties zorgt voor een meerwaarde die bijdraagt aan een juiste oplossing. Op deze manier kan uw zaak in een breder perspectief worden bekeken, wat bijdraagt aan een beter resultaat voor de betrokken partijen. Omtrent de volgende zaken kan ik een advies uitbrengen of u ondersteunen:

Het (niet) nakomen van diverse overeenkomsten

 • Het opstellen van overeenkomsten
 • Agentuurovereenkomst, overeenkomst van opdracht en samenwerkingsovereenkomsten
 • ZZP- overeenkomsten
 • Bestuurdersaansprakelijkheid
 • Ontslag Statutair Directeur
 • Wet Normering Topinkomens
 • Beloning
 • Cao-recht
 • Overgang van Onderneming
 • Reorganisatie en herstructurering
 • Collectief Ontslag
 • In- en uitlenen personeel

 Weet u niet zeker of wij u op de juiste wijze kunnen ondersteunen of wordt uw vraagstuk niet hierboven omschreven, schroom dan niet om contact op te nemen. De kans is groot dat wij net als vele anderen ook u met uw vraagstuk verder kunnen helpen.

Meteen advies ondernemingsrecht in Breda? Neem contact op

Wenst u meteen advies ondernemingsrecht in Breda? Neem dan contact op met Van der Hoeven Advocatuur. Ook wanneer u meer informatie wilt of een specifieke vraag heeft kunt u gerust contact met mij opnemen. Ik help u graag verder. U kunt telefonisch contact met mij opnemen via 076-52 01 455 en per mail middels [email protected]. Maakt u de keuze voor advies ondernemingsrecht in Breda via Van der Hoeven Advocatuur, dan zorg ik voor een passend advies op maat.

Wekelijks heb ik een vrijblijvende kennismaking voor werkgevers en particulieren
op woensdag en vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur.

Indien u op deze tijdstippen niet in staat bent te komen, kunt u altijd een andere afspraak maken.