Voor werkgevers en werknemers

Bent u werkgever?

Ik help u bij het oplossen van uw arbeidsrechtelijke vragen. Uw werknemers zijn belangrijk voor het resultaat van uw onderneming. Het schept vertrouwen als de rechten en plichten van uw personeel goed zijn geregeld en vastgelegd.
Ik breng de risico’s voor u in kaart en probeer problemen proactief te voorkomen. Door het toetsen van en opstellen van arbeidscontracten, interne reglementen of regelingen voor collectief/individueel ontslag. Ik vergroot de professionaliteit van uw organisatie door mijn gestructureerde aanpak en kennis van HR processen. Ik zorg dat alles juridisch op en top is geregeld.

Gaat er dan toch iets mis? Dan vindt u in mij een betrokken en doortastende advocaat om complexe situaties op te lossen.
In het arbeidsrecht spelen zowel menselijke emoties als zakelijke belangen. Deze belangen houd ik goed in het oog om de situatie voor partijen naar tevredenheid op te lossen.

Voorafgaand aan mijn functie van advocaat ben ik jarenlang werkzaam geweest in management- en directiefuncties. Hierdoor kan ik oplossingen vanuit een breder en strategisch perspectief verkennen. Juridische kennis alleen is in complexe situaties niet voldoende om tot een effectieve oplossing te komen.

Ik werk vanuit Breda, maar mijn klanten bevinden zich in het hele land.

Ik heb kwaliteit hoog in het vaandel staan en houd mijn kennis actueel. Ik heb de nodige specialisatieopleidingen met succes (cum laude) afgerond.

Betrokkenheid, liefde voor mijn vak, gedrevenheid en ambitie kenmerken mij. Ik hecht waarde aan een persoonlijke benadering en korte lijnen. Iedere zaak is voor mij weer een uitdaging. Een optimale werkrelatie met klanten zorgt voor maximale resultaat.

Speelt er op dit moment iets op juridisch vlak? Leg uw vraag vrijblijvend aan mij voor. Bel me op 076-5201455. Of mail uw vraag naar [email protected].
Een kort advies is vaak voldoende, zodat u weer verder kunt.

Bent u werknemer?

Met veel plezier sta ik ook werknemers bij. Het is bijzonder vervelend als u te maken krijgt met een (dreigend) arbeidsconflict of ontslag. Of een andere vervelende kwestie op uw werk. In mijn praktijk heb ik daarmee veelvuldig te maken.
Ik help u bij de strategische aanpak, beste oplossing of regeling. Ook in situaties in het ambtenarenrecht, integriteitskwesties, wet normering topsalarissen en bovenwettelijke regelingen kunt u rekenen op mijn deskundige ondersteuning.

Speelt er op dit moment iets? Leg het vrijblijvend aan me voor. Bel mij op 076-5201455. Of mail uw vraag naar [email protected].

Wekelijks heb ik een vrijblijvende kennismaking voor werkgevers en particulieren
op woensdag en vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur.

Indien u op deze tijdstippen niet in staat bent te komen, kunt u altijd een andere afspraak maken.