Advocaat Breda

Ervaren en bevlogen advocaat arbeidsrecht, gespecialiseerd in de financiele gevolgen van
ontslag, ziekte en arbeidsongeschiktheid

Bent u op zoek naar een advocaat in Breda? Van der Hoeven Advocatuur in Breda is een ambitieus kantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Door de focus op arbeidsrecht in brede zin, onderscheidt Van der Hoeven Advocatuur in Breda zich en biedt zij hoogwaardige kwaliteit tegen gunstige tarieven.

Van der Hoeven Advocatuur vertegenwoordigt en adviseert zowel het regulier bedrijfsleven, (semi) overheids- en onderwijsinstellingen als particulieren en werknemers.

Daarom Van der Hoeven Advocatuur

De meerwaarde van de advocaat van Van der Hoeven Advocatuur in Breda is een brede ervaring buiten de advocatuur, waardoor oplossingen kunnen worden verkend vanuit een breder perspectief.

U kunt rekenen op een pro-actieve en daadkrachtige aanpak van uw advocaat, gericht op het behalen van maximaal resultaat voor u. Van der Hoeven Advocatuur staat bekend om vasthoudendheid, liefde voor het vak, persoonlijke benadering en duurzame relaties met klanten.

Werkwijze

Zet u onze advocaat in Breda in, dan kunt u rekenen op het volgende:
– Een snel en deskundig advies: wanneer er sprake is van een geschil, kan ik het mij voorstellen dat u snel een deskundig advies wenst. U kunt mij daarom zowel per telefoon als e-mail goed bereiken. We maken dan binnen 24 uur een afspraak bij mij op kantoor of bij u op locatie. Tevens bent u welkom bij het gratis inloopspreekuur.

– Transparantie: gedurende het eerste gesprek wordt uw situatie geïnventariseerd, waarna we de kansen, risico’s en de mogelijkheden inschatten. Vervolgens bepaal ik samen met u de juiste strategie om uw probleem op te lossen.
– Specialistisch: ik ben specialistisch en neem enkel opdrachten aan die ik snel en met de juiste deskundigheid kan uitvoeren.
– Analytisch: ik denk analytisch en kom snel tot de kern van uw zaak. Hierbij ben ik scherp, creatief en denk ik ‘out of the box’. Met mijn vasthoudendheid bijt ik mij in de zaak vast. Indien een rechtszaak toch onvermijdelijk is, zal ik scherp procederen op uw belangen en rechten.
– Persoonlijk: ik hanteer een persoonlijke benadering. Uw belangen staan centraal en mijn aandacht reikt verder dan enkel de juridische kant van de zaak.

Een persoonlijke benadering

Als advocaat in Breda kan ik u binnen alle onderstaande gebieden ondersteuning bieden. Ik sta bekend om mijn persoonlijke benadering. Uw belangen staan voorop.

Ook kunt u een open en heldere communicatie verwachten. Ik pak uw zaak aan met een scherpe en analytische blik en ben vasthoudend. Als advocaat bijt ik mij in uw zaak vast, met als doel het best haalbare resultaat voor u te behalen.

Bezoek het inloopspreekuur van de advocaat in Breda
Het inloopspreekuur van de advocaat in Breda bezoeken kan erg nuttig zijn als u informatie wenst over ambtenarenrecht, arbeidsrecht, sociale zekerheid, ondernemingsrecht en ontslagrecht. Van der Hoeven Advocatuur biedt wekelijks een gratis inloopspreekuur voor zowel werkgevers als particulieren op de woensdag van 9:00 to 11:00 en de vrijdag van 15:00 tot 17:00. Mocht u niet in staat zijn naar het inloopspreekuur te komen, dan is het tevens mogelijk om een afspraak buiten het spreekuur om te maken. Ik vertel u graag meer over onze werkwijze gedurende het inloopspreekuur van de advocaat in Breda.

Bent u op zoek naar een advocaat in Breda of wilt u een gesprek met een advocaat?

Neem dan contact met mij op. Ik ben u graag van dienst.

Van der Hoeven Advocatuur Logo

De specialisaties van Van der Hoeven Advocatuur, advocaat in Breda

Van der Hoeven Advocatuur in Breda is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Ontslagrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Onderwijsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Contact opnemen met de advocaat in Breda

Wenst u mij als advocaat in Breda in te schakelen, omdat u te maken heeft met een geschil? Dan heeft Van der Hoeven Advocatuur de benodigde expertise om u te ondersteunen. Ik sta u graag te woord. U kunt mij bellen via: 076-52 015 55. Of mail mij gerust middels info@vanderhoevenadvocatuur.nl. Als advocaat ben ik u dan spoedig van dienst.

Wekelijks heb ik een vrijblijvende kennismaking voor werkgevers en particulieren
op woensdag van 9.00 tot 11.00 uur of op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.

Indien u op deze tijdstippen niet in staat bent te komen, kunt u altijd een andere afspraak maken.