Advocaat Roosendaal

Ervaren en bevlogen advocaat arbeidsrecht, gespecialiseerd in de financiele gevolgen van
ontslag, ziekte en arbeidsongeschiktheid

Heeft u een geschil of vermoedt u dat u een arbeidsgeschil gaat krijgen? Zoekt u een stevige en deskundig advocaat als sparringpartner bij het oplossen of voorkomen van een arbeidsrechtelijke probleem? In Roosendaal kunt u dan terecht bij Van der Hoeven Advocatuur.

Gespecialiseerde en deskundige advocaat Roosendaal

Van der Hoeven Advocatuur is een op en top niche kantoor dat zich toelegt op arbeidsrecht in brede zin, zoals ontslagrecht, ambtenarenrecht, onderwijsrecht, sociale zekerheid en onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Van der Hoeven Advocatuur is aangesloten bij de specialisatie Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

Het arbeidsrecht is in de loop van de tijd steeds ingewikkelder geworden. Dat vraagt om een gespecialiseerd en deskundig advocaat in Roosendaal bij advies in een specifieke situatie. Naast het algemene verbintenissenrecht moet bij het arbeidsrecht rekening worden gehouden met veel andere (Europese) wetgeving, maar ook met publiekrechtelijke regelgeving, bijvoorbeeld ten aanzien van UWV bij ziekte, re-integratie en ontslag. De wetgeving en de daarop gebaseerde rechtspraak is uitgebreid. De per 1 juli 2015 van kracht geworden Wet Werk en Zekerheid maakt het arbeidsrecht nog complexer.

Van der Hoeven Advocatuur heeft jarenlange ervaring in het arbeidsrecht en adviseert zowel het reguliere bedrijfsleven, (semi)overheids- en onderwijsinstellingen als particulieren en werknemers.

Angela van der Hoeven - Van der Hoeven Advocatuur

Meerwaarde

Doordat Van der Hoeven Advocatuur zich enkel bezig houdt met arbeidsrecht, onderscheid Van der Hoeven Advocatuur zich van andere advocatenkantoren. Van der Hoeven Advocatuur biedt u als advocaat in Roosendaal kwaliteit tegen gunstige tarieven. Van der Hoeven Advocatuur biedt daarnaast toegevoegde waarde door een ruime ervaring buiten de advocatuur in diverse management- en directiefuncties. Met beide benen op de grond ben ik als advocaat een klankbord op het gebied van arbeidsrecht.

U kunt rekenen op een stevige, gericht op een succesvolle aanpak voor uw vraagstuk. Ik sta als advocaat in Roosendaal dan ook bekend om mijn vasthoudendheid, liefde voor het vak, persoonlijke benadering en duurzame relaties met klanten. Van der Hoeven Advocatuur zet als advocaat in Roosendaal graag dat stapje extra voor uw succesvolle oplossing.

Van der Hoeven Advocatuur kan u bij juridische problemen snel en deskundig advies geven van een advocaat. Van der Hoeven Advocatuur is goed bereikbaar en ik maak binnen 24 uur een afspraak met u voor een persoonlijk contact.

U kunt natuurlijk ook een afspraak op de website maken voor het gratis inloopspreekuur.

Contact

Bent u op zoek naar een advocaat in Roosendaal en wilt u graag een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met Van der Hoeven Advocatuur. Ik ontmoet u graag!

Van der Hoeven Advocatuur Logo

De specialisaties van Van der Hoeven Advocatuur, advocaat Roosendaal

Van der Hoeven Advocatuur is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Ontslagrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Onderwijsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Wekelijks heb ik een vrijblijvende kennismaking voor werkgevers en particulieren
op woensdag en vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur.

Indien u op deze tijdstippen niet in staat bent te komen, kunt u altijd een andere afspraak maken.