Advocaat Roosendaal

Heeft u een geschil of vermoedt u dat u een arbeidsgeschil gaat krijgen? Zoekt u een stevige en deskundig advocaat als sparringpartner bij het oplossen of voorkomen van een arbeidsrechtelijke probleem? In Roosendaal kunt u dan terecht bij Van der Hoeven Advocatuur.

Gespecialiseerde en deskundige advocaat Roosendaal

Van der Hoeven Advocatuur is een op en top niche kantoor dat zich toelegt op arbeidsrecht in brede zin, zoals ontslagrecht, ambtenarenrecht, onderwijsrecht, sociale zekerheid  en onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. We zijn aangesloten bij de specialisatie Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

Het arbeidsrecht is in de loop van de tijd steeds ingewikkelder geworden. Dat vraagt om een gespecialiseerd en deskundig advocaat in Roosendaal bij advies in een specifieke situatie. Naast het algemene verbintenissenrecht moet bij het arbeidsrecht rekening worden gehouden met veel andere (Europese) wetgeving, maar ook met publiekrechtelijke regelgeving, bijvoorbeeld ten aanzien van UWV bij ziekte, re-integratie en ontslag. De wetgeving en de daarop gebaseerde rechtspraak is uitgebreid. De  per 1 juli 2015 van kracht geworden Wet Werk en Zekerheid maakt het arbeidsrecht nog complexer.

Van der Hoeven Advocatuur heeft jarenlange ervaring in het arbeidsrecht en adviseert zowel het reguliere bedrijfsleven, (semi)overheids- en onderwijsinstellingen als particulieren en werknemers.

Onze meerwaarde

Door ons enkel bezig te houden met arbeidsrecht, onderscheiden we ons van andere advocatenkantoren. We bieden u als advocaat in Roosendaal kwaliteit tegen gunstige tarieven. Van der Hoeven Advocatuur beidt daarnaast toegevoegde waarde door een ruime ervaring buiten de advocatuur in diverse management- en directiefuncties. Met beide benen op de grond zijn we als advocaat een klankbord op het gebied van arbeidsrecht.

U kunt rekenen op een stevige, gericht op een succesvolle aanpak voor uw vraagstuk. Wij staan als advocaat in Roosendaal dan ook bekend om onze vasthoudendheid, liefde voor het vak, persoonlijke benadering en duurzame relaties met klanten. Van der Hoeven Advocatuur zet als advocaat in Roosendaal graag dat stapje extra voor uw succesvolle oplossing.

Wij kunnen u bij juridische problemen snel en deskundig advies geven van een advocaat. Ons kantoor is goed bereikbaar en we maken binnen 24 uur een afspraak met u voor een persoonlijk contact.

U kunt natuurlijk ook een afspraak op onze website maken voor het gratis inloopspreekuur.

Contact

Bent u op zoek naar een advocaat in Roosendaal en wilt u graag een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met ons kantoor. We ontmoeten u graag!

Neem contact op

Wekelijks hebben we een gratis inloopspreekuur voor werkgevers en particulieren
op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden spreekuur