WERKWIJZE

Snel deskundig advies

Bij juridische problemen, in het arbeidsrecht, ambtenarenrecht of ontslagrecht wilt u meestal snel deskundig advies. Telefonisch en per e-mail ben ik goed bereikbaar. Ik geef de voorkeur aan persoonlijk contact en maak binnen 24 uur een afspraak op mijn kantoor. Voor werkgevers  is het ook mogelijk om een afspraak bij u op locatie te maken.

Scherp en vindingrijk

Analytisch denken is mijn kracht. Snel naar de kern van de zaak.  Scherpte gecombineerd met creativiteit en ‘out of the box’ denken. Ik ben vasthoudend en bijten me vast in de zaak. In eerste instantie streef ik altijd naar overleg. Is een rechtszaak onvermijdelijk? U kunt erop vertrouwen dat ik dan scherp procedeer op uw rechten en belangen.

Transparant

In het eerste kennismakingsgesprek inventariseer ik  uw situatie. Ik maak een inschatting van de kansen en risico’s, de kosten en de mogelijkheid de kosten te verhalen op een ander. Met u samen, bepaal ik de strategie om uw probleem op te lossen. Besluit u uw zaak bij ons in handen te geven? U bent verzekerd van een open en heldere communicatie.

Persoonlijk

In alle gevallen heb ik aandacht voor u. Voor u als mens of organisatie. Uw belang staat voorop, altijd. Mijn betrokkenheid gaat verder dan de juridische kant van de zaak. Met als doel dat u zich geholpen voelt, dat u weet dat er alles aan gedaan is om voor u het best haalbare resultaat te behalen.

Bewust specialistisch

Ik adviseer alleen in vraagstukken rondom arbeid. Ik ken mijn kracht en doe geen zaken buiten mijn expertise. Ik aanvaard alleen opdrachten als ik ervan overtuigd ben dat ik deze werkzaamheden met voldoende snelheid en deskundigheid kunnen uitvoeren.

Samenwerking met anderen

Het kan voorkomen dat uw vraag of probleem zich verder uitstrekt het arbeidsrecht, ambtenarenrecht, ontslagrecht of ondernemingsrecht. In deze gevallen zoek ik de expertise in mijn uitgebreide netwerk. Zo werk ik regelmatig samen met andere advocaten, fiscalisten, accountants en arbeidsdeskundigen. Zo bent u verzekerd van het best mogelijke advies.

Wekelijks heb ik een vrijblijvende kennismaking voor werkgevers en particulieren
op woensdag en vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur.

Indien u op deze tijdstippen niet in staat bent te komen, kunt u altijd een andere afspraak maken.