WERKWIJZE

DESKUNDIG EN RESULTAATGERICHT

Snel deskundig advies

Bij juridische problemen, in het arbeidsrecht, ambtenarenrecht of ontslagrecht wilt u meestal snel deskundig advies. Telefonisch en per e-mail zijn we goed bereikbaar. We geven de voorkeur aan persoonlijk contact en maken binnen 24 uur een afspraak op ons kantoor. Voor onze zakelijke klanten is het ook mogelijk om een afspraak bij u op locatie te maken. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor ons gratis inloopspreekuur.

Transparant

In ons eerste kennismakingsgesprek inventariseren we  uw situatie. We maken een inschatting van de kansen en risico’s, de kosten en de mogelijkheid de kosten te verhalen op een ander. Met u samen, bepalen we de strategie om uw probleem op te lossen. Mochten wij corresponderen met de wederpartij of rechtbank, ontvangt u te allen tijde voor verzending een concept ter goedkeuring. Besluit u uw zaak bij ons in handen te geven? U bent verzekerd van een open en heldere communicatie.

Bewust specialistisch

We kennen onze kracht en zijn terughoudend om zaken te doen buiten onze expertise. We aanvaarden alleen opdrachten als we ervan overtuigd zijn dat we deze werkzaamheden met voldoende snelheid en deskundigheid kunnen uitvoeren.

Scherp en vindingrijk

Analytisch denken is onze kracht. Snel naar de kern van de zaak. Scherpte gecombineerd met creativiteit en ‘out of the box’ denken. We zijn vasthoudend en bijten ons vast in de zaak. In eerste instantie streven we altijd naar overleg. Is een rechtszaak onvermijdelijk? U kunt erop vertrouwen dat we dan scherp procederen op uw rechten en belangen.

Persoonlijk

In alle gevallen hebben we aandacht voor u. Voor u als mens of organisatie. Uw belang staat voorop, altijd. Onze betrokkenheid gaat verder dan de juridische kant van de zaak. Met als doel dat u zich geholpen voelt, dat u weet dat er alles aan gedaan is om voor u het best haalbare resultaat te behalen.

Samenwerking met anderen

Het kan voorkomen dat uw vraag of probleem zich verder uitstrekt het arbeidsrecht, ambtenarenrecht, ontslagrecht of ondernemingsrecht. In deze gevallen zoeken wij de expertise in ons uitgebreide netwerk. Zo werken we regelmatig samen met andere advocaten, fiscalisten, accountants en arbeidsdeskundigen. Zo bent u verzekerd van het best mogelijke advies.

Wekelijks hebben we een gratis inloopspreekuur voor werkgevers en particulieren
op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden spreekuur