Advocaat Bergen op Zoom

Ervaren en bevlogen advocaat arbeidsrecht, gespecialiseerd in de financiele gevolgen van
ontslag, ziekte en arbeidsongeschiktheid

Bent u op zoek naar een advocaat? In Bergen op Zoom geeft Van der Hoeven Advocatuur u graag het juiste advies. Van der Hoeven Advocatuur is een ambitieus kantoor dat gespecialiseerd is in arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht.

De arbeidsmarkt is onvoorspelbaar en het is daarom belangrijk om contractuele afspraken goed en helder vast te leggen. U doet er dus goed aan om deskundig juridisch advies over het arbeidsrecht in te winnen. Het kan ook voorkomen dat u een geschil krijgt met uw werkgever of werknemer. Ook dan kan ik u bijstaan.

Van der Hoeven Advocatuur heeft veel ervaring en vertegenwoordigt en adviseert zowel het reguliere bedrijfsleven, (semi)overheids- en onderwijsinstellingen als particulieren en werknemers.

Specialisatie

Van der Hoeven Advocatuur is een veelzijdig kantoor dat breed inzetbaar is. Van der Hoeven Advocatuur is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden zoals arbeidsrecht, ontslagrecht, ambtenarenrecht, onderwijsrecht, ondernemingsrecht en sociale zekerheidsrecht en kan u dus op diverse gebieden deskundig bijstaan. Van der Hoeven Advocatuur heeft nog een meerwaarde. Mr. Angela van der Hoeven heeft jarenlang gewerkt in diverse management- en directiefuncties voordat zij zich toelegde op de advocatuur. De ervaring die zij eerder opdeed in deze functies, neemt ze nu mee om u goed te kunnen adviseren. Van der Hoeven Advocatuur staat als advocaat in Bergen op Zoom bekend om vasthoudendheid, liefde voor het vak, persoonlijke benadering en duurzame relaties met klanten. Van der Hoeven Advocatuur gaat altijd voor het beste resultaat voor u.

Angela van der Hoeven - Van der Hoeven Advocatuur

Geschil

Van der Hoeven Advocatuur staat zowel ondernemers, overheids- of onderwijsinstellingen als particulieren bij. Heeft u te maken met een gedwongen ontslag of heeft u een conflict met uw werkgever? Of wilt u dat een deskundige advocaat naar uw arbeidscontract kijkt? Dan bent u bij Van der Hoeven Advocatuur aan het juiste adres. Mocht er een geschil ontstaan dan probeert Van der Hoeven Advocatuur het geschil eerst op te lossen. Beide partijen zijn er namelijk meestal niet bij gebaat dat er een slepende kwestie ontstaat.

Onderscheidend

Door mijn focus op arbeidsrecht in brede zin onderscheid ik mij van andere advocatenkantoren en kan ik kwaliteit bieden tegen gunstige tarieven. Ik kan u bij juridische problemen snel en deskundig advies geven. Want ik wil niet dat u langer dan noodzakelijk met een juridische vraag blijft rondlopen. Van der Hoeven Advocatuur is goed bereikbaar en maakt binnen 24 uur een afspraak met u. Want ik vind persoonlijk contact erg belangrijk. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor het gratis inloopspreekuur.

Van der Hoeven Advocatuur Logo

De specialisaties van Van der Hoeven Advocatuur, advocaat Bergen op Zoom

Van der Hoeven Advocatuur  is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Ontslagrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Onderwijsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Contact opnemen met de advocaat in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een advocaat in Bergen op Zoom en wilt u graag een oriënterend gesprek? Neem dan contact op met ons kantoor.

Wekelijks heb ik een vrijblijvende kennismaking voor werkgevers en particulieren
op woensdag en vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur.

Indien u op deze tijdstippen niet in staat bent te komen, kunt u altijd een andere afspraak maken.