Advocaat Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een advocaat? In Bergen op Zoom geeft Van der Hoeven Advocatuur u graag het juiste advies. Wij zijn een ambitieus kantoor dat gespecialiseerd is in arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht. De arbeidsmarkt is onvoorspelbaar en het is daarom belangrijk om contractuele afspraken goed en helder vast te leggen. U doet er dus goed aan om deskundig juridisch advies over het arbeidsrecht in te winnen. Het kan ook voorkomen dat u een geschil krijgt met uw werkgever of werknemer. Ook dan kunnen wij u bijstaan. Van der Hoeven Advocatuur heeft veel ervaring en vertegenwoordigt en adviseert zowel het reguliere bedrijfsleven, (semi)overheids- en onderwijsinstellingen als particulieren en werknemers.

Specialisatie

Van der Hoeven Advocatuur is een veelzijdig kantoor dat breed inzetbaar is. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden zoals arbeidsrecht, ontslagrecht, ambtenarenrecht, onderwijsrecht, ondernemingsrecht en sociale zekerheidsrecht en kunnen u dus op diverse gebieden deskundig bijstaan. Ons kantoor heeft nog een meerwaarde. Mr. Angela van der Hoeven heeft jarenlang gewerkt in diverse management- en directiefuncties voordat zij zich toelegde op de advocatuur. De ervaring die zij eerder opdeed in deze functies, neemt ze nu mee om u goed te kunnen adviseren. Van der Hoeven Advocatuur staat als advocaat in Bergen op Zoom bekend om vasthoudendheid, liefde voor het vak, persoonlijke benadering en duurzame relaties met klanten. Wij gaan altijd voor het beste resultaat voor u.

Geschil

Van der Hoeven Advocatuur staat zowel ondernemers, overheids- of onderwijsinstellingen als particulieren bij. Heeft u te maken met een gedwongen ontslag of heeft u een conflict met uw werkgever? Of wilt u dat een deskundige advocaat naar uw arbeidscontract kijkt? Dan bent u bij Van der Hoeven Advocatuur aan het juiste adres. Mocht er een geschil ontstaan dan probeert Van der Hoeven Advocatuur het geschil eerst op te lossen. Beide partijen zijn er namelijk meestal niet bij gebaat dat er een slepende kwestie ontstaat.

Onderscheidend

Door onze focus op arbeidsrecht in brede zin onderscheiden we ons van andere advocatenkantoren en kunnen we kwaliteit bieden tegen gunstige tarieven. We kunnen u bij juridische problemen snel en deskundig advies geven. Want we willen niet dat u langer dan noodzakelijk met een juridische vraag blijft rondlopen. Ons kantoor is goed bereikbaar en we maken binnen 24 uur een afspraak met u. Want wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor het gratis inloopspreekuur. Bent u op zoek naar een advocaat in Bergen op Zoom en wilt u graag een oriƫnterend gesprek? Neem dan contact op met ons kantoor.

Neem contact op

Wekelijks hebben we een gratis inloopspreekuur voor werkgevers en particulieren
op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden spreekuur