Advocaat Oosterhout

Ervaren en bevlogen advocaat arbeidsrecht, gespecialiseerd in de financiele gevolgen van
ontslag, ziekte en arbeidsongeschiktheid

Heeft u een juridisch geschil of wilt u dat juist voorkomen? Zoekt u een deskundige en stevige sparringpartner en advocaat in Oosterhout bij het oplossen of voorkomen van een arbeidsrechtelijke probleem? Voor al uw juridische vraagstukken in Oosterhout kunt u dan terecht bij Van der Hoeven Advocatuur. Met beide benen op de grond help ik u met een praktische en werkbare oplossing.

Gespecialiseerde en deskundige advocaat Oosterhout

Van der Hoeven Advocatuur is een op en top niche kantoor dat zich toelegt op arbeidsrecht in brede zin, zoals ontslagrecht, ambtenarenrecht, onderwijsrecht, sociale zekerheid en onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Van der Hoeven Advocatuur is aangesloten bij de specialisatie Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

Het arbeidsrecht is in de loop van de tijd steeds complexer geworden. Dat vraagt om een gespecialiseerd en deskundig advocaat in Oosterhout bij advies in een specifieke situatie. Naast het algemene verbintenissenrecht moet bij het arbeidsrecht rekening worden gehouden met veel andere (Europese) wetgeving, maar ook met publiekrechtelijke regelgeving, bijvoorbeeld ten aanzien van UWV bij ziekte, re-integratie en ontslag. De wetgeving en de daarop gebaseerde rechtspraak is uitgebreid. De per 1 juli 2015 van kracht geworden Wet Werk en Zekerheid maakt het arbeidsrecht nog ingewikkelder.

Van der Hoeven Advocatuur heeft jarenlange ervaring in het arbeidsrecht en adviseert zowel het reguliere bedrijfsleven, (semi)overheids- en onderwijsinstellingen als particulieren en werknemers.

Onderscheidend

Mijn cliënten kiezen Van der Hoeven Advocatuur vanwege mijn expertise op arbeidsrecht in brede zin. Van der Hoeven Advocatuur biedt kwaliteit tegen betaalbare uurtarieven. Naast de specialistische kennis als advocaat arbeidsrecht, bied ik toegevoegde waarde vanwege mijn ervaring in management- en directiefuncties op het terrein van Mens en Arbeid buiten de advocatuur.

Een daadkrachtige aanpak, gericht op een maximale uitkomst voor u, daar sta ik voor als advocaat in Oosterhout. U kunt rekenen op vasthoudendheid, passie voor het vak arbeidsrecht, een persoonlijk contact en duurzame relaties met cliënten. Om te komen tot een voor ieder passend resultaat, doe ik graag een stap extra in uw belang.

Wilt u graag snel deskundig advies van een advocaat en wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Van der Hoeven Advocatuur is goed bereikbaar en maakt binnen 24 uur een afspraak.

U kunt ook een afspraak maken voor het gratis inloopspreekuur.

Contact

Wilt u graag deskundig advies van een advocaat in Oosterhout. Neem dan contact op. Van der Hoeven Advocatuur staat u met plezier te woord.

Van der Hoeven Advocatuur Logo

De specialisaties van Van der Hoeven Advocatuur, advocaat Oosterhout

Van der Hoeven Advocatuur is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Ontslagrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Onderwijsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Wekelijks heb ik een vrijblijvende kennismaking voor werkgevers en particulieren
op woensdag en vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur.

Indien u op deze tijdstippen niet in staat bent te komen, kunt u altijd een andere afspraak maken.