Advocaat Oosterhout

Heeft u een juridisch geschil of wilt u dat juist voorkomen? Zoekt u een deskundige en stevige sparringpartner en advocaat in Oosterhout bij het oplossen of voorkomen van een arbeidsrechtelijke probleem? Voor al uw juridische vraagstukken in Oosterhout kunt u dan terecht bij Van der Hoeven Advocatuur. Met beide benen op de grond helpen we u met een praktische en werkbare oplossing.

Gespecialiseerde en deskundige advocaat Oosterhout

Van der Hoeven Advocatuur is een op en top niche kantoor dat zich toelegt op arbeidsrecht in brede zin, zoals ontslagrecht, ambtenarenrecht, onderwijsrecht, sociale zekerheid  en onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. We zijn aangesloten bij de specialisatie Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

Het arbeidsrecht is in de loop van de tijd steeds complexer geworden. Dat vraagt om een gespecialiseerd en deskundig advocaat in Oosterhout bij advies in een specifieke situatie. Naast het algemene verbintenissenrecht moet bij het arbeidsrecht rekening worden gehouden met veel andere (Europese) wetgeving, maar ook met publiekrechtelijke regelgeving, bijvoorbeeld ten aanzien van UWV bij ziekte, re-integratie en ontslag. De wetgeving en de daarop gebaseerde rechtspraak is uitgebreid. De  per 1 juli 2015 van kracht geworden Wet Werk en Zekerheid maakt het arbeidsrecht nog ingewikkelder.

Van der Hoeven Advocatuur heeft jarenlange ervaring in het arbeidsrecht en adviseert zowel het reguliere bedrijfsleven, (semi)overheids- en onderwijsinstellingen als particulieren en werknemers.

Onderscheidend

Onze cliënten kiezen Van der Hoeven Advocatuur vanwege onze expertise op arbeidsrecht in brede zin. We bieden kwaliteit tegen betaalbare uurtarieven. Naast onze specialistische kennis als advocaat arbeidsrecht, beiden we toegevoegde waarde vanwege onze ervaring in management- en directiefuncties op het terrein van Mens en Arbeid buiten de advocatuur.

Een daadkrachtige aanpak, gericht op een maximale uitkomst voor u, daar staan we voor als advocaat in Oosterhout.  U kunt rekenen op vasthoudendheid, passie voor het vak arbeidsrecht, een persoonlijk contact en duurzame relaties met onze cliënten. Om te komen tot een voor ieder passend resultaat, doen we graag een stap extra in uw belang.

Wilt u graag snel deskundig advies van een advocaat en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zijn goed bereikbaar en maken binnen 24 uur een afspraak.

U kunt ook een afspraak maken voor ons gratis inloopspreekuur.

Contact

Wilt u graag deskundig advies van een advocaat in Oosterhout. Neem dan contact met ons op. We staan u met plezier te woord.

Neem contact op

Wekelijks hebben we een gratis inloopspreekuur voor werkgevers en particulieren
op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden spreekuur