Advocaat Etten-Leur

Ervaren en bevlogen advocaat arbeidsrecht, gespecialiseerd in de financiele gevolgen van
ontslag, ziekte en arbeidsongeschiktheid

Zoekt u een deskundige en stevige sparringpartner en advocaat bij het oplossen of voorkomen van een arbeidsrechtelijke probleem? Voor al uw juridische vraagstukken in Etten-Leur kunt u dan terecht bij Van der Hoeven Advocatuur.

Gespecialiseerde en deskundige advocaat Etten-Leur

Van der Hoeven Advocatuur is een ambitieus niche kantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht in brede zin, zoals ontslagrecht, ambtenarenrecht, onderwijsrecht, sociale zekerheid en onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. En is aangesloten bij de specialisatie Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

Het arbeidsrecht is continu aan verandering onderhevig. Dat vraagt om een gespecialiseerd en deskundig advocaat bij advies in een specifieke situatie. Naast het algemene verbintenissenrecht moet bij het arbeidsrecht rekening worden gehouden met veel andere (Europese) wetgeving, maar ook met publiekrechtelijke regelgeving, bijvoorbeeld ten aanzien van UWV bij ziekte, re-integratie en ontslag. De wetgeving en de daarop gebaseerde rechtspraak is uitgebreid. De per 1 juli 2015 van kracht geworden Wet Werk en Zekerheid maakt het arbeidsrecht nog complexer.

U doet er dus goed aan om tijdig juridisch advies over het arbeidsrecht in te winnen bij een gespecialiseerde en deskundig advocaat. Niet alleen bij het oplossen van een juridisch geschil, maar vooral ook bij het voorkomen daarvan!

Van der Hoeven Advocatuur adviseert zowel het reguliere bedrijfsleven, (semi)overheids- en onderwijsinstellingen als particulieren en werknemers.

Angela van der Hoeven - Van der Hoeven Advocatuur

Onderscheidend

Van der Hoeven Advocatuur onderscheid zich van andere advocatenkantoren door de focus op arbeidsrecht in brede zin én kwaliteit tegen gunstige tarieven. De meerwaarde van Van der Hoeven Advocatuur is naast de ervaring als advocaat arbeidsrecht onder meer een brede ervaring buiten de advocatuur in diverse management- en directiefuncties.

U kunt rekenen op een daadkrachtige aanpak, gericht op het behalen van maximaal resultaat voor u. Ik sta als advocaat in Etten-Leur dan ook bekend om mijn vasthoudendheid, liefde voor het vak, persoonlijke benadering en duurzame relaties met klanten. Van der Hoeven Advocatuur zet als advocaat in Etten-Leur graag dat stapje extra om bij te dragen aan uw succes.

Heeft u een juridisch probleem of wilt u een deskundig advies van een advocaat? Neem dan contact op voor een afspraak. Van der Hoeven Advocatuur is goed bereikbaar en maakt binnen 24 uur een afspraak voor een persoonlijk contact.

U bent ook welkom op het gratis inloopspreekuur.

Contact

Bent u benieuwd wat Van der Hoeven Advocatuur voor u kan betekenen. Neem vrijblijvend contact op. Van der Hoeven Advocatuur staat u graag te woord!

Van der Hoeven Advocatuur Logo

De specialisaties van Van der Hoeven Advocatuur, advocaat Etten-Leur

Van der Hoeven Advocatuur is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Ontslagrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Onderwijsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Wekelijks heb ik een vrijblijvende kennismaking voor werkgevers en particulieren
op woensdag en vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur.

Indien u op deze tijdstippen niet in staat bent te komen, kunt u altijd een andere afspraak maken.