Advocaten Breda

Bent u op zoek naar advocaten in Breda dan bent u bij Van der Hoeven Advocatuur aan het juiste adres. Van der Hoeven Advocatuur in Breda is een ambitieus advocaten kantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Door de focus op arbeidsrecht in brede zin, onderscheidt Van der Hoeven Advocatuur in Breda zich van andere advocaten en biedt zij hoogwaardige kwaliteit tegen gunstige tarieven.

Van der Hoeven Advocatuur vertegenwoordigt en adviseert zowel het regulier bedrijfsleven, (semi) overheids- en onderwijsinstellingen als particulieren en werknemers.

De meerwaarde van Van der Hoeven Advocatuur in Breda ten opzichte van andere advocaten is een brede ervaring buiten de advocatuur, waardoor oplossingen kunnen worden verkend vanuit een breder perspectief. U kunt rekenen op een pro-actieve en daadkrachtige aanpak, gericht op het behalen van maximaal resultaat voor u. Het advocaten kantoor Van der Hoeven Advocatuur staat bekend om vasthoudendheid, liefde voor het vak, persoonlijke benadering en duurzame relaties met klanten.

Van der Hoeven Advocatuur in Breda is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Ontslagrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Onderwijsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Bent u op zoek naar juridische ondersteuning of naar advocaten in  Breda?
Neem dan contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Wekelijks hebben we een gratis inloopspreekuur voor werkgevers en particulieren
op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden spreekuur