Advocatenkantoor Breda

Ervaren en bevlogen advocaat arbeidsrecht, gespecialiseerd in de financiele gevolgen van
ontslag, ziekte en arbeidsongeschiktheid

Zoekt u een advocatenkantoor in Breda? Van der Hoeven Advocatuur helpt u verder. Bij ons advocatenkantoor bent u op de juiste plek voor professionele ondersteuning omtrent verschillende rechtsgebieden.

Van der Hoeven Advocatuur is een ambitieus advocatenkantoor en beschikt over een brede, maar ook gespecialiseerde expertise. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Door de focus op arbeidsrecht in brede zin, onderscheidt Van der Hoeven Advocatuur in Breda zich van andere advocaten en biedt zij hoogwaardige kwaliteit tegen gunstige tarieven. Indien u het gunstigste tarief wenst, zit u bij ons dan ook goed.

Van der Hoeven Advocatuur vertegenwoordigt en adviseert zowel het regulier bedrijfsleven, (semi) overheids- en onderwijsinstellingen als particulieren en werknemers. Neem meteen contact op met ons advocatenkantoor in Breda indien u vragen heeft of advies wenst of lees verder om te weten te komen bij welke rechtsgebieden wij u ondersteuning kunnen bieden.

Rechtsgebieden advocatenkantoor Breda

De meerwaarde van ons advocatenkantoor in Breda ten opzichte van andere advocaten is onze brede ervaring buiten de advocatuur, waardoor oplossingen kunnen worden verkend vanuit een breder perspectief. U kunt rekenen op een proactieve en daadkrachtige aanpak, gericht op het behalen van maximaal resultaat voor u. Het advocatenkantoor van Van der Hoeven Advocatuur staat bekend om vasthoudendheid, liefde voor het vak, persoonlijke benadering en duurzame relaties met klanten. Dit maakt dat velen al voor ons advocatenkantoor kozen.

Van der Hoeven Advocatuur Logo

De specialisaties van Van der Hoeven Advocatuur, advocaat in Breda

Van der Hoeven Advocatuur in Breda is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Ontslagrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Onderwijsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Neem contact op met ons advocatenkantoor in Breda

Wilt u meteen ons advocatenkantoor in Breda inschakelen omdat u vragen heeft omtrent een specifiek rechtsgebied of gedegen ondersteuning wenst bij uw vraagstuk of zaak? Neem dan nu contact op met Van der Hoeven Advocatuur, zodat wij u spoedig kunnen ondersteunen. Wij kunnen zowel werkgevers als werknemers bijstaan. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 076-52 01 455. Tevens kunt u mailen naar info@vanderhoevenadvocatuur.nl. Onze advocaten staan u graag te woord. Met ons advocatenkantoor in Breda bent u altijd verzekerd van professionele ondersteuning en gedegen advies omtrent uw vraagstuk.

Wekelijks heb ik een vrijblijvende kennismaking voor werkgevers en particulieren
op woensdag van 9.00 tot 11.00 uur of op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.

Indien u op deze tijdstippen niet in staat bent te komen, kunt u altijd een andere afspraak maken.