Juridisch advies Breda

Ervaren en bevlogen advocaat arbeidsrecht, gespecialiseerd in de financiele gevolgen van
ontslag, ziekte en arbeidsongeschiktheid

Bent u op zoek naar juridisch advies in Breda? Bij Van der Hoeven Advocatuur in Breda bent u voor juridisch advies aan het juiste adres. Van der Hoeven Advocatuur in Breda is een ambitieus kantoor gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Door de focus op arbeidsrecht in brede zin, onderscheidt Van der Hoeven Advocatuur in Breda zich in haar juridisch advies en biedt zij hoogwaardige kwaliteit tegen gunstige tarieven. Van der Hoeven Advocatuur vertegenwoordigt en geeft juridisch advies aan zowel het reguliere bedrijfsleven, (semi) overheids- en onderwijsinstellingen als particulieren en werknemers. Zet mij meteen in voor juridisch advies in Breda of lees verder voor meer informatie omtrent de gebieden waarbij ik u kan ondersteunen.

Mijn juridisch advies in Breda

Mijn juridisch advies in Breda heeft zeker meerwaarde, want ik heb een brede ervaring buiten de advocatuur, waardoor oplossingen kunnen worden verkend vanuit een breder perspectief. U kunt rekenen op een proactieve en daadkrachtige aanpak van uw bedrijfsjurist, gericht op het behalen van maximaal resultaat voor u. Van der Hoeven Advocatuur staat bekend om vasthoudendheid, liefde voor het vak, persoonlijke benadering en duurzame relaties met klanten.

Juridisch advies in Breda nodig? Neem contact met mij op

Wilt u juridisch advies in Breda ontvangen? Neem dan meteen contact op met Van der Hoeven Advocatuur. Ook wanneer u vragen heeft omtrent wat ik voor u kan doen of een specifieke vraag heeft, adviseer ik u om contact met mij op te nemen. U kunt hiervoor bellen naar 076-52 01 455 of een mail sturen naar [email protected]. Ik sta u graag te woord en ben u tevens snel van dienst. Met mijn juridisch advies in Breda profiteert u altijd van het beste advies op maat.

Ik kan u van juridisch advies in Breda voorzien omtrent de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Ontslagrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Onderwijsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Weet u niet of ik u kan ondersteunen en heeft u een specifiek vraagstuk? Schroom dan niet om alsnog contact op te nemen, want de kans is groot dat ik u alsnog kan helpen met een gedegen juridisch advies omtrent uw vraagstuk.

Wekelijks heb ik een vrijblijvende kennismaking voor werkgevers en particulieren
op woensdag en vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur.

Indien u op deze tijdstippen niet in staat bent te komen, kunt u altijd een andere afspraak maken.