Juridisch advies Breda

Bent u op zoek naar juridisch advies in Breda? Bij Van der Hoeven Advocatuur in Breda bent u voor juridisch advies aan het juiste adres.

Van der Hoeven Advocatuur in Breda is een ambitieus kantoor  gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Door de focus op arbeidsrecht in brede zin, onderscheidt Van der Hoeven Advocatuur in Breda zich in haar juridisch advies en biedt zij hoogwaardige kwaliteit tegen gunstige tarieven.

Van der Hoeven Advocatuur vertegenwoordigt en geeft juridisch advies aan zowel het reguliere bedrijfsleven, (semi) overheids- en onderwijsinstellingen als particulieren en werknemers.

De meerwaarde van juridisch advies van Van der Hoeven Advocatuur in Breda is een brede ervaring buiten de advocatuur, waardoor oplossingen kunnen worden verkend vanuit een breder perspectief. U kunt rekenen op een pro-actieve en daadkrachtige aanpak, gericht op het behalen van maximaal resultaat voor u. Van der Hoeven Advocatuur in Breda staat bekend om vasthoudendheid, liefde voor het vak, persoonlijke benadering en duurzame relaties met klanten.

Van der Hoeven Advocatuur in Breda is gespecialiseerd in juridisch advies  op de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Ontslagrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Onderwijsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Zoekt u juridisch advies in Breda? Neem dan contact op met Van der Hoeven Advocatuur in Breda.
Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Wekelijks hebben we een gratis inloopspreekuur voor werkgevers en particulieren
op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden spreekuur