Bedrijfsjurist Breda

Ervaren en bevlogen advocaat arbeidsrecht, gespecialiseerd in de financiele gevolgen van
ontslag, ziekte en arbeidsongeschiktheid

Bent u op zoek naar een bedrijfsjurist in Breda? Dan bent u bij Van der Hoeven Advocatuur aan het juiste adres. Van der Hoeven Advocatuur in Breda is een ambitieus kantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Door de focus op arbeidsrecht in brede zin, onderscheidt Van der Hoeven Advocatuur in Breda zich van andere advocatenkantoren en biedt zij hoogwaardige kwaliteit tegen gunstige tarieven. Als bedrijfsjurist en advocaat van Van der Hoeven Advocatuur vertegenwoordig en adviseer ik zowel het regulier bedrijfsleven, (semi) overheids- en onderwijsinstellingen als particulieren en werknemers. Zowel particulieren als bedrijven kunnen dan ook bij mij terecht. Zet mij direct in als bedrijfsjurist in Breda om u te adviseren of ondersteunen of lees verder om te weten te komen op welke gebieden ik u van dienst kan zijn.

Dit kan ik als bedrijfsjurist in Breda voor u betekenen

Een bedrijfsjurist in Breda van Van der Hoeven Advocatuur heeft zeker meerwaarde te bieden, namelijk een brede ervaring buiten de advocatuur, waardoor oplossingen kunnen worden verkend vanuit een breder perspectief. U kunt rekenen op een proactieve en daadkrachtige aanpak van uw bedrijfsjurist, gericht op het behalen van maximaal resultaat voor u. Van der Hoeven Advocatuur staat bekend om vasthoudendheid, liefde voor het vak, persoonlijke benadering en duurzame relaties met klanten.

Als bedrijfsjurist van Van der Hoeven Advocatuur ben ik gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Ontslagrecht
  • Ambtenarenrecht
  • Onderwijsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Heeft u een specifiek vraagstuk en twijfelt u of ik u hierbij kan ondersteunen? Neem dan gerust contact met mij op, want de kans is groot dat ik als bedrijfsjurist u alsnog van dienst kan zijn met een gedegen advies of ondersteuning betreffende uw vraagstuk.

Angela van der Hoeven - Van der Hoeven Advocatuur

Zet mij in als bedrijfsjurist in Breda

Zet mij in als bedrijfsjurist in Breda wanneer u advies of ondersteuning wenst omtrent bovenstaande punten. Ook wanneer u meer wilt weten omtrent wat ik voor u kan betekenen of een specifieke vraag heeft, kunt u contact met mij opnemen. Dit doet u door te bellen naar 076-52 01 455 of een mail te sturen naar [email protected]. Ik ben u graag van dienst en kan u snel de gewenste ondersteuning bieden. Met mij als bedrijfsjurist bent u in Breda altijd verzekerd van het beste advies en optimale ondersteuning voor de voordeligste prijs.

Wekelijks heb ik een vrijblijvende kennismaking voor werkgevers en particulieren
op woensdag en vrijdag van 9.30 tot 11.00 uur.

Indien u op deze tijdstippen niet in staat bent te komen, kunt u altijd een andere afspraak maken.