Arbeidsrecht advocaat Etten-Leur

Een arbeidsrecht advocaat in Etten-Leur benodigd? Van der Hoeven Advocatuur staat u graag bij. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht op het hoogste niveau. En dat merkt u. Het arbeidsrecht ontwikkelt zich vrij snel. Zeker sinds de Wet Werk en Zekerheid is ingevoerd, wijzigde het arbeidsrecht sterk. Aangaande zaken in dit rechtsgebied, is het dan ook altijd van belang om deskundig advies in te winnen bij een arbeidsrecht advocaat. Zowel werknemers als werkgevers kunnen bij Van der Hoeven Advocatuur terecht voor een gespecialiseerde advocaat. Wij kunnen uw vragen op het gebied van arbeidsrecht beantwoorden, advies geven en u bijstaan bij een eventuele rechtszaak. Wij vertellen u graag wat onze arbeidsrecht advocaat in Etten-Leur voor u kan betekenen.

Wat kan onze arbeidsrecht advocaat voor u betekenen?

U kunt onze arbeidsrecht advocaat in Etten-Leur inzetten voor diverse vragen omtrent het arbeidsrecht. Zo kan deze u ondersteuning bieden bij:
– Ontslag statutair bestuurder
– Opstellen contracten en reglementen
– Vaststellingsovereenkomst
– Individueel ontslag
– Wijziging arbeidsvoorwaarden
– Reconstructie, herstructureringen en collectief ontslag
– CAO-recht
– Ziekte, re-integratie en arbeidsongeschiktheid
– Concurrentie- en relatiebeding
– Medezeggenschap
– Grensoverschrijdende arbeid
– Aansprakelijkheid werkgever of werknemer
– Beloningen, zoals beloning Wet Normering Topsalarissen en beloningsvoorschriften Wet Financieel Toezicht
– Overgang van onderneming
– Uitzendovereenkomst
– Boetes (WAADI, WAS, ARBO, ATW en WML)
– Second opinion
– Verplichtstelling bedrijfspensioenfondsen (StiPP)

Persoonlijke ondersteuning

Binnen al deze gebieden omtrent arbeidsrecht kan onze arbeidsrecht advocaat u van een deskundig advies voorzien. Wij hanteren altijd een persoonlijke benadering, waarbij uw belangen centraal staan. Hierbij kunt u rekenen op een heldere en open communicatie. Ook kunt u rekenen op onze analytische en scherpe blik en onze vasthoudendheid. Wij bijten ons in uw zaak vast en doen er alles aan om het voor u best haalbare resultaat te behalen. Soms kan het probleem zich verder uitstrekken dan onze expertise. In dat geval zoeken wij deze expertise in ons uitgebreide netwerk. Wij werken geregeld samen met fiscalisten, andere advocaten, arbeidsdeskundigen en accountants. Zo hebben we altijd de gewenste expertise voorhanden.

Contact opnemen met de arbeidsrecht advocaat in Etten-Leur

Wilt u een arbeidsrecht advocaat in Etten-Leur inzetten, om u te ondersteunen bij een arbeidsrechtelijk geschil? Neem dan vandaag nog contact op met Van der Hoeven Advocatuur. Met onze specialisatie in arbeidsrecht, zijn wij u graag van dienst. Onze arbeidsrecht advocaat helpt u in Etten-Leur dan spoedig verder met uw zaak.

Neem contact op

Wekelijks hebben we een gratis inloopspreekuur voor werkgevers en particulieren
op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden spreekuur