Arbeidsrecht advocaat Oosterhout

Een arbeidsrecht advocaat in Oosterhout gezocht? Van der Hoeven advocatuur werpt een scherpe blik op uw zaak. Wij beschikken over specialistische kennis betreft arbeidsrecht tot het allerhoogste niveau. Het arbeidsrecht is continu in ontwikkeling. Ook de invoering van de Wet Werk en Zekerheid heeft veranderingen teweeg gebracht. Mocht er sprake zijn van een geschil betreft het arbeidsrecht, dan is het altijd aan te raden om deskundig advies bij een advocaat arbeidsrecht in te winnen. Van der Hoeven advocatuur is zowel werkgevers als werknemers van dienst. Wij kunnen uw vragen beantwoorden op het gebied van arbeidsrecht, u bijstaan bij een rechtszaak en u van advies voorzien. Wij vertellen u graag waar u onze arbeidsrecht advocaat in Oosterhout voor kunt inzetten.

Wat onze arbeidsrecht advocaat voor u kan betekenen

Onze arbeidsrecht advocaat kan in Oosterhout veel voor u betekenen. Wij kunnen diverse vragen omtrent arbeidsrecht beantwoorden en ondersteuning bieden bij de volgende zaken:
– Uitzendovereenkomst
– Boetes (WAADI, WAS, ARBO, ATW en WML)
– Individueel ontslag
– Ontslag statutair bestuurder
– Opstellen contracten en reglementen
– Vaststellingsovereenkomst
– Ziekte, re-integratie en arbeidsongeschiktheid
– Second opinion
– Aansprakelijkheid werkgever of werknemer
– Beloningen, zoals beloning Wet Normering Topsalarissen en beloningsvoorschriften Wet Financieel Toezicht
– Overgang van onderneming
– Wijziging arbeidsvoorwaarden
– Reconstructie, herstructureringen en collectief ontslag
– CAO-recht
– Verplichtstelling bedrijfspensioenfondsen (StiPP)
– Concurrentie- en relatiebeding
– Medezeggenschap
– Grensoverschrijdende arbeid

Uw belangen centraal

Wij kunnen u met betrekking tot de bovenstaande gebieden van zowel advies als ondersteuning voorzien. Onze arbeidsrecht advocaat biedt u in Oosterhout een persoonlijke benadering, waarbij uw belangen centraal staan. U kunt rekenen op een heldere en open communicatie, waarbij wij uw zaak oppakken met een analytische en scherpe blik. Onze vasthoudendheid maakt dat onze advocaat zich in uw zaak vast zal bijten. Dit altijd met als doel om het beste resultaat voor u te bereiken. Soms reikt een bepaald probleem verder dan onze specialisatie. In dat geval maken wij gebruik van de kennis in ons uitgebreide netwerk. Wij hebben een samenwerking met diverse advocaten, fiscalisten, accountants en arbeidsdeskundigen. Wij beschikken dan ook over alle expertise om u een deskundig advies te geven.

Zet onze arbeidsrecht advocaat in Oosterhout in

Wilt u onze arbeidsrecht advocaat in Oosterhout inzetten om u te ondersteunen bij een arbeidsrechtelijk geschil? Dan bent u bij Van der Hoeven Advocatuur verzekerd van de benodigde expertise aangaande uw zaak.

Neem contact op

Wekelijks hebben we een gratis inloopspreekuur voor werkgevers en particulieren
op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden spreekuur