Arbeidsrecht advocaat Roosendaal

Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Roosendaal? Van der Hoeven Advocatuur staat bekend om haar specialistische kennis omtrent het arbeidsrecht. Dit strekt zich uit tot het hoogste niveau. Het arbeidsrecht blijft sterk in ontwikkeling. Dit is vooral het geval sinds de invoering van de Wet Werk en Zekerheid. Als je te maken hebt met een geschil m.b.t. het arbeidsrecht, dan is advies inwinnen van een arbeidsrecht advocaat altijd van belang. Van der Hoeven Advocatuur staat zowel werkgevers als werknemers bij. U kunt ons inschakelen voor bijstand bij een rechtszaak, advies en het beantwoorden van vragen op het gebied van arbeidsrecht. Lees verder voor meer informatie over onze arbeidsrecht advocaat in Roosendaal.

De specialisaties van onze arbeidsrecht advocaat

Onze arbeidsrecht advocaat in Roosendaal is uw aanspreekpunt als het gaat om vragen betreft het arbeidsrecht. Onze advocaat kan u ondersteunen bij de volgende gebieden:
– Ontslag statutair bestuurder
– Opstellen contracten en reglementen
– Vaststellingsovereenkomst
– Ziekte, re-integratie en arbeidsongeschiktheid
– Second opinion
– Verplichtstelling bedrijfspensioenfondsen (StiPP)
– Concurrentie- en relatiebeding
– Medezeggenschap
– Grensoverschrijdende arbeid
– Aansprakelijkheid werkgever of werknemer
– Beloningen, zoals beloning Wet Normering Topsalarissen en beloningsvoorschriften Wet Financieel Toezicht
– Overgang van onderneming
– Uitzendovereenkomst
– Boetes (WAADI, WAS, ARBO, ATW en WML)
– Individueel ontslag
– Wijziging arbeidsvoorwaarden
– Reconstructie, herstructureringen en collectief ontslag
– CAO-recht

Een persoonlijke benadering

Onze arbeidsrecht advocaat kan u binnen alle bovenstaande gebieden ondersteuning bieden. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering. Uw belangen staan voorop.
Ook kunt u een open en heldere communicatie verwachten. Wij pakken uw zaak aan met een scherpe en analytische blik en zijn vasthoudend. Onze advocaat bijt zich in uw zaak vast, met als doel het best haalbare resultaat voor u te behalen. Het kan zijn dat een probleem verder reikt dan ons specialisme. Wanneer hier sprake van is, zullen wij deze kennis in ons uitgebreide netwerk zoeken. Wij werken samen met andere advocaten, arbeidsdeskundigen, accountants en fiscalisten. Zo kunnen wij u altijd van het beste advies voorzien aangaande uw probleem.

Neem contact op met de arbeidsrecht advocaat in Roosendaal

Wenst u onze arbeidsrecht advocaat in Roosendaal in te schakelen, omdat u te maken heeft met een arbeidsrechtelijk geschil? Dan heeft Van der Hoeven Advocatuur de benodigde expertise om u te ondersteunen.

Neem contact op

Wekelijks hebben we een gratis inloopspreekuur voor werkgevers en particulieren
op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden spreekuur